Yasmine De Feyter

Logopedist & Audioloog

Home » Teamleden » Yasmine De Feyter
Yasmine De Feyter

In 2012 studeerde ik af aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen als bachelor in de logopedie. Tijdens mijn opleiding liep ik stage in twee zelfstandige praktijken en in het  Revalidatiecentrum voor Communicatiestoornissen in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA), waar ik ervaring op deed in een brede waaier aan problematieken. Mijn interesse in gehoorrevalidatie werd geprikkeld en ik behaalde in 2013 het ook het bachelordiploma audiologie. Ik deed stage bij Hoorzorg Van Looveren, zna Sint-Augustinus en het revalidatiecentrum Spermalie. Na mijn opleiding werkte ik een jaar als klinisch audiologe.

Sinds 2014 maak ik deel uit van het team van Hoorzorg Van Looveren. Vol enthousiasme behandel ik hier kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen. Ik volgde een cursus die zicht richt op het succesvol behandelen van kinderen, jongeren en volwassenen met oromyofunctionele problemen. Daarnaast heb ik een grote belangstelling voor het begeleiden van kinderen en volwassenen met gehoorproblemen.

Ik tracht zo veel mogelijk rekening te houden met de specifieke noden van ieder persoon en hecht veel belang aan een goede therapeutische relatie. Via het volgen van verschillende bijscholingen en cursussen, houd ik mijn logopedische kennis up-to-date.

Riziv nummer Logopedie: 6/02975/74/801