Hoorcoach

Zet negatieve gedachten en invloeden van je gehoorverlies om in een positieve mindset en maakt optimaal gebruik van je talenten dankzij onze hoorcoach sessies.

Home » Hoorcoach

Hoorcoach

Wat als je slechthorendheid je verhindert om jezelf te zijn?

Wat als je gehoorverlies je beperkt in je professionele ambities?

Wat als je ’s avonds uitgeteld bent en geen energie meer vindt?

Wat jij nodig hebt is een positieve coaching, een luisterend oor om samen met jou op zoek te gaan naar haalbare oplossingen.

Je merkt dat er best veel over slechthorendheid en doofheid wordt geschreven maar je kan vrijwel geen informatie vinden over persoonlijke, relationele en maatschappelijke zaken waar slechthorenden regelmatig tegenaan lopen. Om die reden kijkt onze hoorcoach met een waarderende manier naar de persoon met een slechthorendheid en zijn omgeving. We starten vanuit jouw kracht, kiezen voor een positief perspectief en stimuleren het belang van erbij horen – en meer.

Bij Hoorzorg Van Looveren kan je individuele sessies hoorcoaching volgen.  We starten vanuit jouw sterkte en gaan in de verschillende sessies dieper in op je gehoorprobleem en de bijhorende gevolgen maar ook je talenten en energiebalans, je werk en je (familie)relaties komen aan bod zodat je terug met zelfvertrouwen in het leven kan staan.

Elke sessie neemt 1 uur in beslag (tarief vindt u op ons overzicht.  Onze hoorcoach biedt een vast zorgtraject van 5 individuele sessies die kunnen worden uitgebreid met extra sessies.

Aanmelden voor het zorgtraject Hoorcoach kan telefonisch via 03 322 73 91 of via email info@hoorzorgvanlooveren.org.