Home » Locaties » Groepspraktijk Borsbeek

Groepspraktijk Borsbeek

Adres

Herentalsebaan 275
2150 Borsbeek

Bereikbaarheid

Praktijk Borsbeek

De praktijk in Borsbeek is gelegen over autogarage Schelkens. Er is een parking gelegen achter de praktijk.  Met een bushalte voor de deur is de praktijk ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer via buslijnen 20-140-141-243-420, vanuit o.a. Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne, Wijnegem, Wommelgem, Broechem, Ranst, Hove, Kontich, Mortsel, Wilrijk, Edegem, Hoboken (Polderstad), Zandhoven, Massenhoven, Pulle, Pulderbos, Grobbendonk, Vorselaar en Herentals. Plan uw route via: www.delijn.be

Indien u gebruik maakt van een gps-toestel, geeft u best de kruising van de Herentalsebaan met Hofstraat of Vogelenzang in.

Openingsuren hoorcentrum

Voor toebehoren zoals batterijen en onderhoudsproducten kan u elke dag terecht op onze praktijk in Borsbeek van 9u tot 12u.

Afspraken met de audiologen zijn mogelijk op:

permanentie BorsbeekGrijze vakken geven onze permanentie op deze locatie weer.

Opgelet: Tijdens vakantieperiodes zijn er wijzigingen in de openingsuren mogelijk!

 

Om een goede dienstverlening te garanderen, werken wij op afspraak. U kan telefonisch een afspraak maken via het algemene nummer 03 322 73 91, elke dag tussen 9u en 15u.

Consultaties logopedie, psychologie en ergotherapie zijn steeds op afspraak los van de openingsuren van het hoorcentrum.

In groepspraktijk Eilandje en Borsbeek kan u op afspraak geholpen worden in Vlaamse Gebarentaal.

 

Herentalsebaan 275
2150 Borsbeek

Aarzel niet ons te contacteren