Julie Corluy

Logopedist – specialisatie: OMFT

Home » Teamleden » Julie Corluy
Julie Corluy

In 2013 studeerde ik af als logopediste aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Na mijn studies ging ik aan de slag bij Hoorzorg Van Looveren.

Tijdens de verschillende stageperiodes deed ik ervaring op in het regulier en buitengewoon onderwijs en in zelfstandige praktijken. Daar leerde ik veel bij over het onderzoek en de behandeling van kinderen en volwassenen met uiteenlopende problematieken.

Ik werk zowel met kinderen als volwassenen. Op de praktijk behandel ik voornamelijk kleuters en lagereschoolkinderen met leerstoornissen, taalstoornissen, articulatieproblemen en myofunctionele stoornissen (afwijkend mondgedrag en slikproblemen). Ook studenten in opleiding (logopedisten – leerkrachten) kunnen bij mij terecht voor het optimaliseren van de articulatie. Daarnaast deed ik gaandeweg ervaring op met de behandeling van neurologische communicatiestoornissen bij kinderen en volwassenen (vnl. afasie, dysartrie).

Via bijscholingen en cursussen houd ik mijn logopedische kennis up- to- date.

Ik kom op scholen in omgeving Wommelgem en Ranst. Daarnaast werk ik op de praktijk in Borsbeek. Overdag kunnen huisbezoeken gepland worden.

Riziv nummer Logopedie: 6/02719/39/801