Lise Poelemans

Logopedist – specialisatie: stem

Home » Teamleden » Lise Poelemans
Lise Poelemans

Iemand vooruit helpen, stimuleren en motiveren is voor mij het mooiste wat er is. Ik ben dan ook enorm blij dat ik dit als logopediste dagelijks kan doen. In 2016 studeerde ik af aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Na mijn studies ging ik aan de slag in een praktijk in Antwerpen, maar aan stoppen met studeren dacht ik nog lang niet. Ik volgde meteen een verkorte opleiding tot leerkracht secundair onderwijs (Nederlands – Project Algemene Vakken). Momenteel combineer ik mijn werk op de praktijk met mijn job als leerkracht in het secundair onderwijs.

Tijdens de verschillende stages deed ik ervaring op in het buitengewoon onderwijs, centra voor ambulante revalidatie en in zelfstandige praktijken. Daar leerde ik meer over onderzoek en behandeling van diverse stoornissen en problematieken.

Jullie vinden mij terug op de praktijk in Borsbeek. Ik behandel voornamelijk kinderen, jongeren en volwassenen met stem- en articulatiestoornissen. Ook kinderen met taal- of leerstoornissen kunnen bij mij terecht.

Riziv nummer Logopedie: 6/04839/53/801