Roger

Gebruik Roger-accessoires in uitdagende luistersituaties om uw hoorprestaties te verbeteren.

Home » Hoortoestellen » Roger

Gebruik Roger-accessoires in uitdagende luistersituaties, zoals tijdens vergaderingen, in restaurants of tijdens groepsactiviteiten, om uw hoorprestaties te verbeteren.

Roger accessoires

Voor elke specifieke luistersituatie bestaat er een gepaste hooroplossing.  Toch zegt 1/3 van alle hoortoesteldragers dat het veel moeite kost om in rumoerige omgevingen te horen. Een hoortoestel alleen is soms niet genoeg.  We proberen dit te verduidelijken aan de hand van de soundbubble.

Richtingsgevoelige microfoons van een hoortoestel werken optimaal in een diameter van 1.5m om de hoortoestelgebruiker heen. Bij grotere afstanden of bij veel lawaai is goed spraakverstaan enkel mogelijk met aanvullende hoorhulpmiddelen. Op dit gebied blinkt de digitale draadloze technologie van Roger uit.

De Roger technologie meet continu het omliggende ruisniveau en past het volume van zijn microfoon automatisch aan. Als het ruisniveau toeneemt, wordt Roger op basis hiervan bijgesteld, zodat de stem van de spreker boven het achtergrondlawaai uitstijgt. Hoortoestelgebruikers verstaan zo veel beter met Roger technologie in lawaai en op afstand, soms zelfs beter dan goedhorenden.

Een van onze klanten vertelde na afloop van de proef het volgende over de Roger accesoires: “Maar het belangrijkste dat ik je wil vertellen, is dat het echt RUST geeft voor mij. Ik moet me niet constant forceren om toch maar alles gehoord te hebben, ik ben duidelijk minder “op” wanneer ik naar huis ga en dat is zo’n opluchting!”

Door gebruik te maken van meerdere microfoons in het Roger accessoire, kan spraak in een straal van 360 graden worden opgevangen en berekend. Vervolgens wordt automatisch de richting met het helderste geluid geselecteerd. Het spraakverstaan wordt in rumoerige groepsgesprekken verbeterd, ongeacht uit welke richting een stem komt.

Een Roger oplossing bestaat telkens uit een zender en een ontvanger. De zender vangt geluidssignalen op en stuurt deze draadloos door naar de ontvanger die gekoppeld wordt met uw hoortoestellen.  Er bestaan verschillende types Roger microfoons: Roger Pen, Roger Select en Roger On. Klem de microfoon vast op kleding of hang deze rond de nek van de spreker of plaats hem in het midden van de tafel. Welke microfoon het beste bij u past, zoeken wij graag voor u uit.

Voor grote vergaderingen kunnen meerdere Roger Table Mic II worden aangesloten met elkaar zodat u volledig kunt deelnemen en niets belangrijks hoeft te missen.

 

Richt uw aandacht vanaf nu op de gesprekken die er werkelijk toe doen…

op het werk …

 

tijdens opleidingen …

 

bij familie of sociale gelegenheden.

Een Roger microfoon gebruik je iedere dag en waar dan ook! Bovendien bevatten Roger accessoires ook breedband bluetooth voor telefoongesprekken en kan u met Roger technologie draadloos naar tv luisteren of multimediatoestellen.

Indien u tussen 18 en 65 jaar bent en wij samen met u kunnen motiveren waarom u deze hoortechnologie nodig heeft, komt u waarschijnlijk in aanmerking voor een tegemoetkoming via het VAPH of de VDAB.