Second opinion

Via onze service second opinion kunnen niet tevreden hoortoesteldragers die geen klant zijn, de instelling laten optimaliseren aan de hand van de nieuwste technologie.

Home » Hoortoestellen » Second opinion

Twijfelt u over de goede werking of instelling van uw hoortoestel maar heeft u uw hoorapparaten niet bij ons aangekocht?  Geen probleem, u kan ook dan bij ons terecht om samen te zoeken naar de meest optimale hooraanpassing. Maak een afspraak op een van onze locaties en laat uw hoortoestellen uitmeten via Visual Speech Mapping. Met deze moderne technologie meten we wat er zich werkelijk in uw oor afspeelt en kunnen we zo de instelling van uw hoortoestellen optimaliseren. Uw hoorapparaten worden door ons ingesteld en aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Een hoorapparaat wordt steeds verkocht met een onderhoudscontract om een goede nazorg te kunnen bieden zoals technische controles en bijregelingen. Aangezien dit onderhoudscontract gekoppeld is aan uw hoorcentrum, kunnen wij deze service niet kosteloos doen. Wij hanteren een uurtarief van 65 euro voor hoorapparaten waarvoor geen onderhoudscontract bij ons werd afgesloten.

Bij een herstelling door de fabrikant zelf geldt de wettelijke garantieperiode.  Valt uw hoortoestel echter buiten garantie, dan  kunnen wij een reparatiebestek aanvragen.

Graag melden we ook dat het bij wet verboden is om hoorapparaten door te verkopen na vb. overlijden van de drager, aangezien het om een medisch hulpmiddel gaat waarvoor een tussenkomst werd voorzien vanuit de verplichte ziekteverzekering. Bij overlijden vervalt de garantie en het onderhoudscontract van een hoorapparaat.