01 juni 2017, 12:41
Ayesha Compernol
0

De zomerperiode staat garant voor jaarmarkten en braderijen. Hoorzorg Van Looveren is net als vorig jaar van de partij op de jaarmarkt van Borsbeek en de middenstandsbeurs van Wommelgem. Onze stand staat in het thema ‘voel je veilig met je oren’.

Muziek beluisteren tijdens wandelen, lopen of fietsen geeft vaak enkele problemen: de draad van je oortjes zit in de weg, de oortjes zelf blijven niet zitten en doordat je oren afgesloten zijn, ben je je niet bewust van je omgeving en kan het gevaarlijk worden in het verkeer.  Dankzij de Aftershokz “open ear headphone” zijn deze problemen nu voorbij. Tijdens de braderij en de middenstandsbeurs kan je komen ontdekken hoe deze hoofdtelefoon werkt en de goede geluidskwaliteit beluisteren.
Zoals al op de website is aangekondigd, loopt er in juni en juli een kortingsactie rond gehoorbescherming, namelijk de “No protection, no party”-actie. Je krijgt de mogelijkheid deze dagen ter plaatse afdrukken te laten nemen voor uw oordoppen en je kan dan genieten van 15% korting. Tijdens de middenstandsbeurs delen wij bovendien gratis wegwerp-oordopjes uit.

Kom ons dus gerust een bezoekje brengen!
Maandag 5 juni 2017: Jaarmarkt Borsbeek van 9u tot 17u30 (Robianostraat)
Zondag 11 juni 2017: Middenstandsbeurs Wommelgem van 11u tot 18u (kerkplaats)