15 mei 2017, 05:41
Ayesha Compernol
0

actie oordoppen

Kortingsactie gehoorbescherming op maat

De lente is in het land en dat betekent dat ook de festivalzomer stilaan dichterbij komt. Vergeet niet aan je oren te denken tijdens deze ongetwijfeld gezellige maar soms luide muziekoptredens. Onze oren kunnen best wat lawaai verdragen maar teveel is teveel. Gun ze op tijd wat rust en overweeg je gehoor te beschermen met op maat gemaakte oordoppen.

Op maat gemaakte muziekdoppen hebben een filter met een vlakke demping waardoor de geluidskwaliteit hetzelfde blijft maar u toch optimaal beschermd bent. De filters zijn beschikbaar in verschillende dempingswaarden waaronder 10dB, 15dB, 19dB en 22dB demping. Het is ook mogelijk voor een full block filter te kiezen om een demping te bekomen van ongeveer 30dB. Deze demping zal niet hetzelfde zijn voor hoge en lage tonen waardoor ze minder ideaal is voor muzieksituaties.

De oordoppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen ook voorzien worden van een verbindingskoordje. Bij afhalen worden ze steeds getest op lekdichtheid om een optimale pasvorm en daardoor goede bescherming te kunnen garanderen.

Tot en met 15 juli 2017 kan u genieten van 15% korting bij aankoop van op maat gemaakte oordoppen. Maak tijdig uw afspraak via 03 322 73 91 want maatwerk vraagt enige tijd!