Relaxatie volwassenen (Yves & Noëlla)

Leer bewust ontspannen door lichamelijke, mentale en/of ademhalingsoefeningen en laat je lichaam echt tot rust komen.

Home » Relaxatie » Relaxatie volwassenen (Yves & Noëlla)

Relaxatie volwassen in Aartselaar

Wordt het je allemaal teveel? Heb je het gevoel dat je gaat ‘crashen’? Loop je op de toppen van je tenen? Merk je op dat je klachten verergeren onder stress?

Ontspanning is zoveel meer dan op het einde van een stressvolle dag even een boek lezen, een bad nemen of de stoom af laten door te sporten.

Er zijn twee reacties in het centraal zenuwstelsel: de stress- en de relaxatiereactie. In de stress reactie zet je lichaam stoffen vrij die je een scherpe focus en een boost aan energie geven. Eigenschappen die hoog aangeschreven staan. Het effect is echter tijdelijk waardoor je zelfs stress terug gaat opzoeken. Alleen in de relaxatie reactie is herstel mogelijk, verteer je alles goed (letterlijk en figuurlijk), adem je rustig en heb je heel veel subtiele energie. Dit blijft omdat het je natuurlijkheid is.

We bekijken hoe jij ontspanning het makkelijkste ontdekt: lichamelijk (massage, de progressieve relaxatie), mentaal (autogenen training, principe van hartcoherentie) en/of ademhaling. Door eenvoudige oefeningen en hands-on correcties leer je ontspannen bewegen. Je ontdekt hoe je alle handelingen van je dagelijkse leven ontspannen uitvoert.

Nu kan je bewust kiezen ontspannen te genieten van een boek, bad of je geliefde sport.

Afspraken kunnen gemaakt worden in de groepspraktijk Aartselaar of groepspraktijk Borsbeek bij Yves Verbeeck en Noëlla De Wechter in groepspraktijk Aartselaar:

mail:  yves@yvesverbeeck.com
gsm: 0475725485
website: www.yvesverbeeck.com

mail: noella@inner-motion.be
gsm: 0473961732

(Opgelet: er kunnen geen afspraken relaxatie gemaakt worden via het algemene afsprakennummer van Hoorzorg Van Looveren)