Eerste behandeling

Hoe ziet een multidisciplinair intakegesprek er uit?  Een eerste contact duurt ongeveer 3 uur en gaat door op afspraak in de praktijk te Borsbeek/Wommelgem of te Aartselaar. Het vervolgtraject kan, afhankelijk van uw voorkeur, doorgaan op volgende locaties: Aartselaar, Antwerpen Sint Vincentius of Borsbeek.

U krijgt een afspraak van ongeveer 60 minuten bij de audioloog, de psycholoog en de kinesist/relaxatietherapeut.  In de namiddag hebben onze therapeuten teamoverleg en bespreken we uw individueel zorgtraject.  Een week later zien we u graag opnieuw voor de nabespreking met therapievoorstel en eerste counseling (60 minuten).  We nemen ruim de tijd voor het beantwoorden van uw vragen.  Dit multidisciplinair intakegesprek (onderzoek, teamoverleg en nabespreking) kost 350 euro en wordt niet terugbetaald door de mutualiteit.

Belangrijk: Wij vragen u onderstaande vragenlijst(en) m.b.t. uw klacht(en) één dag voor onze afspraak in te vullen en mee te brengen.

vragenlijst TINNITUS        Vragenlijst HYPERACUSIS          vragenlijst MISOFONIE

Nieuwe patiënten kunnen zich aanmelden voor tinnitus, hyperacusis en/of misofonie klachten via ons aanmeldformulier. Wij streven ernaar te antwoorden binnen de 5 werkdagen.

Meer informatie
Minder informatie

Vervolgbehandeling

Boek hier uw afspraak als gekende patiënt.

Meer informatie
Minder informatie

Indien het niet lukt om een gepaste afspraak te boeken, gelieve contact op te nemen via info@hoorzorgvanlooveren.org