Eerste behandeling

Hoe ziet een multidisciplinair intakegesprek er uit?  Een eerste contact duurt ongeveer 3 uur.  Momenteel vindt deze plaats op vrijdagvoormiddag in onze praktijk te Aartselaar.  Dit omwille van praktische redenen. Het vervolgtraject kan, afhankelijk van uw voorkeur, doorgaan op volgende locaties: Aartselaar, Antwerpen Sint Vincentius of Borsbeek.

U krijgt een afspraak van ongeveer 60 minuten bij de audioloog, de psycholoog en de kinesist/relaxatietherapeut.  In de namiddag hebben onze therapeuten teamoverleg en bespreken we uw individueel zorgtraject.  Een week later zien we u graag opnieuw voor de nabespreking met therapievoorstel en eerste counseling (60 minuten).  We nemen ruim de tijd voor het beantwoorden van uw vragen.  Dit multidisciplinair intakegesprek (onderzoek, teamoverleg en nabespreking) kost 305 euro en wordt niet terugbetaald door de mutualiteit.

Belangrijk: Wij vragen u onderstaande vragenlijst(en) m.b.t. uw klacht(en) ingevuld mee te brengen naar uw eerste afspraak.

vragenlijst TINNITUS        vragenlijst HYPERACOUSIS          vragenlijst MISOFONIE

Dit intakegesprek is niet mogelijk voor kinderen en jongeren onder 18 jaar. Gelieve hiervoor te mailen naar info@hoorzorgvanlooveren.org

Meer informatie
Minder informatie

Vervolgbehandeling

Boek hier uw afspraak als gekende patiënt.

Meer informatie
Minder informatie

Indien het niet lukt om een gepaste afspraak te boeken, gelieve contact op te nemen via info@hoorzorgvanlooveren.org

Ook met de huidige verstrengde maatregelen mbt. het corona-virus blijven wij open. U kan op afspraak terecht in het hoorcentrum of bij de therapeuten. Leg uw afspraak vast via 03 322 73 91 en volg onze gedragsregels.