06 november 2019, 03:00
Ayesha Compernol
0

AirPod Sleeves

Maatwerk voor je Apple AirPods

Ben je lovend over het luisteren naar je favoriete muziek via de draadloze Apple AirPods, maar blijven ze niet goed zitten in je oren? Of heb je schrik om de Apple Airpods te verliezen?

Pluggerz bracht hiervoor de AirPod Sleeves op de markt. Deze witte siliconen vormen worden op maat van je gehoorgang AirPod Sleevegemaakt en omsluiten perfect de Apple AirPods. Op deze manier blijven ze stevig in je oor zitten. De vorm van de Sleeves werd nauwkeurig bepaald om zo de optische sensoren goed te laten werken. Het siliconenmateriaal is soepel waardoor de AirPods er gemakkelijk in en uitgaan. Het materiaal is ook sterk zodat ze er tegen kunnen om regelmatig in en uit elkaar gehaald te worden, wat nodig is om de AirPods op te laden.

Door het maatwerk sluiten de AirPod Sleeves de gehoorgang af en wordt omgevingslawaai verminderd. Dit kan fijn zijn om beter te verstaan tijdens het telefoneren of om naar muziek en video’s te luisteren op het vliegtuig. Ondanks deze dempende werking, is het maatwerk niet gemaakt om als gehoorbescherming te gebruiken.

De AirPod Sleeves zijn enkel verkrijgbaar in wit voor 89 euro. Maak een afspraak op een van onze locaties voor een afdruk van je oren via 03 322 73 91. De levertermijn bedraagt ongeveer 2 weken.

Heb je geen AirPods maar zoek je toch een oplossing voor je oortjes die niet goed blijven zitten? Bekijk dan de BYO (Bring Your Own) doppen.

Wil je veilig naar muziek luisteren en toch bewust blijven van je omgeving en het verkeer? Dan is een Aftershokz open-oor-hoofdtelefoon misschien iets voor jou.