26 april 2019, 01:22
Ayesha Compernol
0

Uitnodiging workshop “Werkplekaanpassingen”

“Er gaat een nieuwe wereld voor me open. Ik kan met verschillende mensen uit eten gaan en hoef het zinnetje “sorry, ik heb u niet verstaan” niet meer te gebruiken, omdat ik iedereen kan verstaan!”  –  Marsha V. (VS)

Zou u ook graag, net als in bovenstaande getuigenis, beter willen verstaan met uw hoortoestellen tijdens een zakenlunch?
Kan u tijdens vergaderingen sommige collega’s niet goed verstaan waardoor u slecht kan deelnemen aan de discussie?
Ondervindt u moeilijkheden bij het telefoneren met uw gsm of smartphone?
Zijn video-meetings met klanten via vb. Skype bijna onmogelijk door uw gehoorverlies waardoor u  op uw werk niet ten volle kan functioneren zoals u zou willen?

Dan nodigen wij u graag uit op onze workshop “Werkplekaanpassingen” op donderdag 16 mei van 19u tot 21u op de praktijk in Borsbeek en ontdek welke luisteroplossingen uw leven kunnen verrijken.

Terugbetalingen via VDAB

Als u jonger bent dan 65 jaar en actief in het werkveld staat, is het mogelijk een volledige terugbetaling te krijgen via de VDAB. Dit komt ook aan bod tijdens onze workshop.
De voorgestelde accessoires zijn van het merk Phonak maar kunnen met bijna elk merk hoortoestel gekoppeld worden.

Interesse in de workshop?

Wil u graag meer weten over deze accessoires en het effect zelf ervaren? Schrijf je dan in voor  1 mei 2019 via 03 322 73 91 (telefonisch bereikbaar van 9u-15u)  en kom naar onze workshop “Werkplekaanpassingen” op donderdag 16 mei 2019. We starten om 19u met een hapje en drankje zodat wij uw hoortoestellen kunnen voorbereiden voor de workshop. Nadien kan u deelnemen aan een live demonstratie die gegeven wordt door een hoorspecialist van Phonak. Uiteraard heeft u achteraf ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De workshop eindigt om 21u.

Wij kijken ernaar uit samen met u de mogelijkheden van de accessoires te ontdekken.