19 november 2019, 03:41
Ayesha Compernol
0

Starkey Livio AI

Starkey bracht onlangs een slim en innovatief hoortoestel op de markt, dat verder gaat dan enkel maar het gehoor verbeteren. Bent u fan van gadgets? Dan is de Starkey Livio AI echt iets voor u.

De Livio beschikt over ingebouwde sensoren en kunstmatige intelligentie (AI). Hierdoor kan je deze hoortoestellen inschakelen om ook je gezondheid mee in de gaten te houden. De hoortoestellen kunnen detecteren wanneer je valt en op voorhand ingestelde contactpersonen verwittigen. Via de Thrive app op je smartphone kan je uw fysieke activiteit opvolgen alsook een beeld krijgen van het aantal uren dat je actief luistert. De toestellen kunnen live vertalen, spraak naar tekst omzetten en beschikken over een zelfcheck om na te gaan of je hoorapparaten nog optimaal functioneren. In de toekomst zal het zelfs mogelijk zijn je hartslag op te volgen via op maat gemaakte schaaltjes.

Los van deze technologische snufjes, zijn deze hoortoestellen uiteraard bedoeld om je gehoor zo optimaal mogelijk te verbeteren. De hoorapparaten kunnen gedragen worden met wegwerpbatterijen of bestaan in een oplaadbare versie. Via draadloze streaming kan je telefoongesprekken, TV-programma’s en sprekers op afstand beter verstaan, in combinatie met je smartphone of Starkey accessoires zoals TV-zenders of microfoons.

Benieuwd naar de Livio? Wil je de hoortoestellen graag eens uittesten? Maak een afspraak op een van onze locaties via 03 322 73 91.