18 januari 2018, 12:18
Ayesha Compernol
0

Phonak Virto Titanium

De Virto Titanium van het merk Phonak is een volledig op maat gemaakt in-het-oor hoortoestel dat in de gehoorgang geplaatst wordt. Dit type hoortoestel bestaat al vele jaren maar zoals de naam al doet vermoeden, is de schaal gemaakt uit medisch Titanium. Dit bepaalt de grijze look van het hoortoestel maar zorgt er vooral voor dat het apparaat erg sterk is. Zelfs een klop met een hamer het toestel, krijgt de schaal van dit hoorapparaat niet stuk.

Door de sterkte van de schaal, kan deze zeer smal gemaakt worden en is het hoorapparaat bijgevolg ook kleiner dan standaard in-het-oor toestellen. Hierdoor behoort het tot de categorie IIC, invisible in canal. Een zeer discreet op maat gemaakt hoorapparaat dat dieper in de gehoorgang geplaatst wordt.

Door de titanium behuizing is het echter wel niet mogelijk draadloze accessoires, zoals vb. een tv-streamer, te gebruiken met dit apparaat. De draadloze signalen kunnen niet door de schaal heen en worden dus ook niet opgepikt. De Virto Titanium is beschikbaar in plus en top klasse. Via een optionele drukknop op de batterijlade is het ook mogelijk meerdere luisterprogramma’s in het toestel te programmeren.

Benieuwd om dit apparaat eens gratis uit te testen of heeft u graag meer informatie? Maak dan zeker een afspraak met onze audiologen op één van onze locaties via 03 322 73 91.