09 februari 2021, 03:20
Ayesha Compernol
0

Aftershokz Opencomm

Online vergaderen en videobellen met vrienden of familie … de laatste maanden spenderen we meer en meer tijd met een headset op ons hoofd. Voor korte gesprekken is een hoofdtelefoon niet zo’n probleem, maar na een ganse dag kan dit een lastig drukkend gevoel op je oren geven.

Met de Aftershokz Opencomm kan je nu comfortabel van ’s morgens tot ’s avonds een headset dragen. Dankzij het principe van beengeleiding blijven je oren en gehoorgang vrij. Geen warm drukkend gevoel, je blijft bewust van je omgeving tijdens het videogesprek maar ook nadien stoort het niet om de headset op te houden. Heb je toch liever geen storend geluid van buitenaf? Dan kan je steeds de bijgeleverde oordopjes in je gehoorgang plaatsen.

Opencomm

De draadloze Opencomm connecteert via bluetooth 5.0 en is waterresistent (IP55). Hij heeft een noisecancelling microfoon die zorgt voor een heldere opvang van jouw stem zodat je steeds goed te verstaan bent, zelfs al sta je in omgevingslawaai. De autonomie van de batterij bedraagt maar liefst 16u voor gesprekken en 8u voor het beluisteren van muziek. En met een korte oplaadsessie van slechts 5 minuten, win je 2u aan gesprekstijd.

De Opencomm is verkrijgbaar bij Hoorzorg Van Looveren aan 169 euro. Bel of mail ons voor meer informatie: 03 322 73 91 of info@hoorzorgvanlooveren.org