02 juni 2017, 12:22
Ayesha Compernol
0

In mei stelde Veranneman Audiologie het nieuwe hoortoestel van het merk Widex voor, genaamd “Beyond”. Dit luidspreker-in-het-oor hoortoestel draagt de slogan ‘life without limits’ waarbij getracht wordt connectiviteit en geluidskwaliteit optimaal samen te brengen.

Een nieuwe chip zorgt voor helder geluid in elke luistersituatie, van eenvoudig tot complex. De hoortoestellen optimaliseren het geluid op basis van de omgeving om zo de meest ideale luistersituatie te creëren. De ‘smartwind manager’ combineert het reduceren van windgeruis in de microfoon met het versterken van de spraak wat tot 30% beter spraakverstaan in wind leidt.

De grote troef bij dit hoortoestel is de connectiviteit. De gekende DEX-technologie blijft uiteraard aanwezig. Deze maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier verbinding te maken tussen uw hoortoestel en uw televisie of gsm toestel, om via een afstandsbediening uw hoortoestel bij te regelen of om via een externe microfoon beter te verstaan op grote afstand. Deze connectiviteit wordt verder uitgebreid door er met het Beyond toestel een Made For iPhone hoorapparaat van te maken. Via een intuïtieve APP krijg je onder andere de mogelijkheid zelf aanpassingen aan het volume van uw hoortoestellen door te voeren, te wisselen tussen verschillende luisterprogramma’s en de geluidsklank te wijzigen. Uw eigen voorkeursinstellingen kunnen per locatie opgeslagen worden met een zelf gekozen naam en bijhorende foto. Telefoongesprekken en muziek worden draadloos overgezet naar uw hoortoestellen. Indien u over een Android telefoon beschikt, is draadloos geluid streamen niet mogelijk maar de andere mogelijkheden voor de APP werken wel met Android.