11 september 2023, 06:47
Ayesha Compernol
0

HOORBA(a)R

Bij Hoorzorg Van Looveren vinden we het belangrijk om ook aandacht te hebben voor verbinding tussen lotgenoten, slechthorenden onder elkaar, alsook de partners die ervaringen kunnen uitwisselen, tips kunnen delen, verhalen kunnen vertellen. De nood aan contact met anderen wordt ons vaak gemeld en we helpen graag om de toegankelijkheid groter te maken.

Daarom organiseren we op woensdag 27 september voor de eerste keer HOORB(a)Reen gezellige avond voor ieder die met slechthorendheid geconfronteerd wordt. Wat mag je verwachten? We verwelkomen jullie graag met een drankje en een minihapje, vervolgens praten we een uurtje in kleine groepjes over diverse thema’s (serieuze maar ook ludieke) met nadien de mogelijkheid voor vrije babbels en een drankje erbij.

Onze eerste HOORBA(a)R zal doorgaan in Vrijetijdscentrum ’t Brieleke in Wommelgem, om hier de setting en akoestiek uit te testen. Bij goed weer kunnen we ook gebruik maken van het terras. Om de avond in goede banen te kunnen leiden, vragen wij op voorhand in te schrijven. Stuur hiervoor een mail naar info@hoorzorgvanlooveren.org en dit voor vrijdag 22 september. Vermeld het aantal personen alsook de namen en of je wel of niet slechthorend bent.

Onze HOORBA(a)R start op woensdag 27 september om 19u30. We voorzien jullie graag van twee gratis drankjes. Toegang is gratis, inschrijven verplicht.

Wij kijken alvast erg uit naar deze avond en hopen uiteraard op een succesvolle eerste editie van HOORBA(a)R.

Adres: Brieleke 16, 2160 Wommelgem (grote parking)