22 december 2016, 01:55
Ayesha Compernol
0

Starkey Soundlens Synergy

Bent u op zoek naar een onzichtbaar hoortoestel?

Dan stellen we u graag de Soundlens Synergy van de firma Starkey voor. Dit digitale hoortoestel wordt op maat gemaakt en is volledig onzichtbaar aan de buitenkant van het oor. Het hoorapparaat valt onder de IIC toestellen, wat staat voor Invisible In the Canal. De Soundlens Synergy wordt diep in de gehoorgang geplaatst, op enkele millimeters van het trommelvlies. Hierdoor is het zowel erg discreet als krachtig. Het is een van de kleinst mogelijke hoorapparaten op de markt maar verliest daardoor zeker niet in mogelijkheden. Dankzij de Surflink draadloze technologie zijn er verschillende accessoires beschikbaar die het mogelijk maken om bijvoorbeeld het geluid van uw televisietoestel te streamen naar beide hoortoestellen en handsfree te telefoneren. Met behulp van een extra microfoontje kan u beter verstaan tijdens activiteiten met achtergrondlawaai en de afstandsbediening maakt het eenvoudig om volume te wijzigen of een ander luisterprogramma te selecteren.

Starkey Soundlens

Soundlens in gehoorgang

Na een verplichte deepfit-opleiding, om de nodige diepe afdrukken te kunnen maken, zijn we erg fier om te melden dat we een van de eersten in België zijn die deze Soundlens Synergy mogen aanbieden!

Gezien het belang van een vrije gehoorgang tijdens het nemen van de oorafdruk, geven wij de voorkeur dit te doen in het Medisch Centrum vzw te Antwerpen. Tijdens onze consultaties op het Medisch Centrum vzw is er ook een NKO-arts in huis die eventueel aanwezig oorsmeer kan verwijderen zodat we een correcte oorafdruk kunnen maken. De verdere opvolging van de proef met de Starkey Soundlens kan wel op onze andere locaties in Borsbeek, Berchem of Aartselaar gebeuren.

Mocht u interesse hebben in de Soundlens Synergy, neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende proef!