08 december 2017, 02:45
Ayesha Compernol
0

Phonak Audéo B-Direct

MFA = Made For AllPhonak Audéo B-Direct

Het nieuwe hoortoestel van Phonak, Audéo B-Direct, beschikt over MFA. MFA staat voor Made For All. Het hoortoestel merk Phonak heeft als eerste een hoorapparaat op de markt gebracht dat met eender welke gsm gekoppeld kan worden. De enige voorwaarde is dat uw gsm over bluetooth moet beschiken. Of het nu gaat om een iPhone, een toestel dat op Android of Windows werkt, een simpele gsm die nog geen smartphone mogelijkheden heeft, … het maakt niet uit. Het beter verstaan van een telefoonoproep door directe streaming van het gesprek naar uw hoortoestellen is niet enkel meer een voordeel voor diegene die over een dure smartphone beschikt.

Opnemen en afleggen via uw hoortoestel

Koppel op eenvoudige wijze uw hoortoestel via bluetooth aan uw gsm en de telefoonoproep komt binnen in uw hoortoestel. Opnemen, afleggen of een oproep weigeren doet u door een eenvoudige druk op de drukknop van uw hoorapparaat. Het telefoongesprek wordt dan draadloos naar uw hoorapparaat doorgestuurd. Het gestreamde geluid is wel slechts hoorbaar in het hoortoestel van uw telefoonoor. U kiest zelf mee of dit uw rechter- of linkeroor moet zijn. De microfoon van uw hoortoestel zal tijdens het telefoongesprek uw stem opnemen en doorsturen naar uw telefoon, zodat uw gesprekspartner u goed kan horen. Het is dus niet nodig om uw gsm alsnog voor uw mond te houden.

Specificaties

Dit hoortoestel van Phonak, genaamd Audéo B-Direct, is beschikbaar in de basis, top en plusklasse en enkel in een model met luidspreker-in-het-oor. De draadloze Roger accessoires van Phonak, zoals een TV streamer of een externe microfoon zijn jammer genoeg niet compatibel met dit hoortoestel. Er bestaat wel een aparte zender om het geluid van uw TV via bluetooth naar uw hoorapparaat te sturen. In dit geval is het gestreamde geluid van uw televisie wel in beide hoortoestellen te horen.