Home » Teamleden » Noëlla De Wechter
Noëlla De Wechter

Vanuit een diepe, zachte ontspanning stabieler in je leven staan

Vanuit een diepere beleving van RUST in je lichaam, stabieler in je leven staan en veerkrachtig omgaan met alle dagelijkse prikkels die ons leven binnensijpelen, of ons soms als een storm overrompelen. Sinds jaren ben ik gepassioneerd door het effect van diepe zachte ontspanning op onze geest en lichaam. Mijn leraar hiervoor – Yves Verbeeck – gaf zijn passie aan me door. Inspirerend !

Een ontspannen geest staat open voor mogelijkheden, actief met een vrij gevoel, ervaart rust en alertheid tegelijkertijd. De ontspanning in je lichaam voelt eerder zacht en vol aan, … gespannenheid is letterlijk opgespannen, leeg, stijf, ….

Bewuste her-beleving

Op de behandelbank, laat ik je graag terug kennismaken met de rust en ontspanning in je lichaam, … om terug dat gevoel van zachtheid en ruimte te herontdekken. Die “bewuste her-beleving” opent deuren, en geeft je een aanknopingspunt om thuis verder te oefenen. We nemen daar ook de nodige tijd voor. Je stabiliteit zelf terug-vinden en beleven helpt je om in meerdere situaties, bij jezelf en in je rust te blijven. We oefenen daar dan ook op. Je krijgt tips en inzichten mee naar huis, waar je zelf mee aan de slag kan gaan.

Graag werk ik met je verder aan het verbeteren van je stabiliteit (geest en lichaam) door eenvoudige oefeningen en bewegingen. Terug in contact met je eigen lichaam op een zachte, vloeiende en bewustere manier bewegen. De oefeningen zijn zo eenvoudig dat je heel gemakkelijk zelf aan de slag kan gaan en hierin evolueren.

Voor wie ?

  • Wie last heeft van de impact van stress, gespannenheid, burn-out
  • Wie regelmatig last heeft van hoofd- en nek pijn (stijve nek)
  • Wie het gevoel heeft weinig grip op haar/zijn leven te hebben.
  • Wie vaak meegenomen wordt in emoties van zichzelf en anderen
  • Wie nood heeft om terug de relatie met zijn/haar lichaam te herstellen
  • Wie regelmatig last heeft van hoofd- en nek pijn (stijve nek)
  • Wie nood heeft aan een uurtje zachte, volle ontspanning ….

Ik ben eveneens hart-coherentie coach, en begeleid kleinere en grotere groepen in meditatie, mindfull bewegen en tai-chi. Als je dat wenst kan je na een aantal sessies zeker in een groep instappen om verder te evolueren. Er zijn verschillende locaties waar ik meditatie en bewegings-lessen begeleid.

Sessies “Relaxatie-coaching” gaan door op de praktijk in Aartselaar.

U kan Noëlla bereiken om een afspraak te maken via: 0473 96 17 32 of noella@inner-motion.be

(opgelet: er kunnen geen afspraken relaxatie gemaakt worden via het algemene afsprakennummer van Hoorzorg Van Looveren)