Cami De Wit

Logopediste

Home » Teamleden » Cami De Wit

Ik studeerde af in 2011 als logopediste aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen en werk sinds 2013 bij Hoorzorg van Looveren. In 2013 besloot ik ook om mijn postgraduaat stemstoornissen te behalen. Het studeren en bijleren stopt echter niet na deze periode aangezien ik jaarlijks bijscholingen volg rond leer-, taal-, articulatie-, en stemproblemen. Tijdens mijn opleiding deed ik stage in het Middelheim Ziekenhuis op de dienst revalidatie waar ik instond voor de behandeling van stoornissen ten gevolge van een neurologisch letsel, op een privépraktijk in Mechelen die gespecialiseerd is in het behandelen van leerstoornissen en ik trok voor 4 maanden naar Suriname waar ik als stagiaire veel ervaring kon opdoen in het Surinaams Centrum voor Educatie en Training.

Als logopediste sta ik in voor de behandeling van spraak-, taal- en leerstoornissen bij kinderen. De therapie kan doorgaan op de praktijk te Borsbeek en op scholen in de omgeving Wommelgem, Borsbeek en Wijnegem. Een nauwe en vlotte samenwerking tussen de school, de ouders en de logopediste is van fundamenteel belang om het kind zo goed mogelijk verder te helpen.

Daarnaast behandel ik ook volwassenen met neurologische spraak- en taalproblemen en geef ik hoortraining en liplezen in overleg met de audiologen. Huisbezoeken zijn mogelijk.

Tot slot behandel ik als stemtherapeute beroepssprekers die hun stem optimaal willen gebruiken en leren we hoe je je stem kan ontwikkelen, verbeteren en/of sparen. Ook volwassenen en kinderen die problemen hebben met hun stem omwille van een organisch of niet-organisch letsel kunnen hier terecht voor een logopedisch onderzoek en stemtherapie.

Riziv nummer Logopedie: 6/02593/68/801