Armgard Detemmerman

Relaxatie therapeut

Home » Teamleden » Armgard Detemmerman
Armgard Detemmerman

“The time to relax is when you don’t have time for it” Als relaxatietherapeut kan ik het belang van ontspanning voor een goede gezondheid en een leven in balans niet genoeg benadrukken. Bij mij kan je terecht voor relaxatie. Dit doe ik met shiatsu – een Japanse vorm van acupressuurmassage. Een diep ontspannende ervaring met een positief effect op het lichaam, de emoties en de geest. Bijkomend leer ik je ontspanningstechnieken om dagelijks zelf een moment van ontspanning te ervaren. Op donderdag ben ik aanwezig in Borsbeek en op vrijdag in Aartselaar.

 

Shiatsu voor wie?

  • Heb je last van stress en vermoeidheid, mentale onrust of een burn-out?
  • Bevind je je in een moeilijke levenssituatie of moet je door een lastige periode?
  • Hou je ervan om jezelf af en toe te verwennen?

 

Opleiding

Shiatsu (3 cycli – tussen 2013 en 2018)  bij Satsam en Yu Sen – shiatsuopleiding erkend door de Belgische Shiatsu Federatie

Diverse nascholingen: hartcoherentie, progressieve relaxatie, cupping, chinese orgaanmasasage

 

Wat is Shiatsu?

Shi-atsu (letterlijk: vinger-druk) is een Japanse vorm van lichaamstherapie. Ze baseert zich op het Meridiaansysteem en de leer van de Vijf Elementen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Met de duim of de handpalm worden de meridianen langsheen het lichaam gestimuleerd. Op die manier wordt een energetisch contact met de ontvanger gezocht. Dit met de nodige aandacht, sensibiliteit en openheid voor de ontvanger. Shiatsu omvat ook verschillende mobilisatieoefeningen en stretchings. Shiatsu is geen olie-massage, de kleren blijven dan ook aan. Een shiatsu-sessie duurt één uur.

 

Je kan hier je afspraak online boeken bij Armgard: https://calendly.com/zenadrelax

U kan Armgard bereiken via www.zenadrelax.be

(Opgelet: er kunnen geen afspraken relaxatie gemaakt worden via het algemene afsprakennummer van Hoorzorg Van Looveren).