Anouck Verhoogen

Audiologe & Logopediste

Home » Teamleden » Anouck Verhoogen

 

In 2006 ben ik afgestudeerd als logopediste, in 2007 als audiologe. Mijn eerste job was al audiologe hoortoestelaanpassing. Ik heb binnen mijn toenmalig bedrijf veel uitdagingen gekend en daardoor veel bijgeleerd. Zo ben ik in 2013 op 3-daagse cursus ‘tinnitus retraining therapy’ gegaan bij Pawel en Margreth Jastreboff en heb ik de mogelijkheid gekregen mij te verdiepen in het symptoom tinnitus.

In 2015 ben ik op zoek gegaan naar een andere uitdaging. Zo vervoegde ik in augustus van dat jaar het team van Hoorzorg Van Looveren. Ik ben een enorme fan van een niet-dwingende aanpak en het was voor mij een must om binnen een bedrijf te kunnen werken waar de belangen van de klant vooropgesteld worden. Zo wordt iedereen op een unieke manier bekeken en behandeld. Ook mijn werk als tinnitustherapeute zet ik hier met veel plezier verder. Dit vraagt natuurlijk continue bijscholing.

Sinds ik mama ben geworden, is ook de logopediste in mij terug wakker geworden. Binnen het multidisciplinair team van Hoorzorg Van Looveren ben ik dus ook logopediste. Wat natuurlijk een grote uitdaging is en zorg voor veel afwisseling.

Ik doe mijn job ontzettend graag en ga elke dag met veel plezier werken!

Riziv nummer Audiologie: 6/71385/92/700

Riziv nummer Logopedie: 6/04554/47/801