Relaxatie volwassenen

Geniet van een massage op maat, met keuze uit verschillende massagetechnieken die gekozen worden op basis van uw noden en klachten.

Home » Relaxatie » Relaxatie volwassenen

Relaxatie volwassenen in Borsbeek en Aartselaar

Massage technieken

Er bestaan zoveel verschillende massagetechnieken die elk een eigen therapeutische benadering hebben. Daarom word jij, als individu van dichterbij bekeken.  Hoe leven we de dag van vandaag?  Zijn we bewust van onze ademhaling, onze voeding (je bent wat je eet)? Hebben we voldoende lichaamsbeweging, ontspanning?  Kunnen we onze emoties de baas?  Hebben we nood aan ontspanning of zitten we echt met een hevige spierpijn of andere pijnklacht?  Op basis van al deze factoren wordt gekeken welke massagevorm het meest geschikt is voor jou.  Daarom ook een massage volledig op maat!

De Oosterse shiatsu werkt met specifieke drukpunten op de energiebanen van het lichaam en is vergelijkbaar met accupunctuur.

De Westerse of Zweedse massage richt zich op het wegmasseren van opgehoopte spanning in spieren, gewrichten en weefsel dat daarmee in verbinding staat. Beide technieken werken zeer relaxerend en hebben tal van positieve effecten.

Spanningen in de spieren, blokkades in de energiestroom, verwarring in ons hoofd (het is me allemaal even teveel), moeilijkheden met loslaten, … Het kan allemaal heel gunstig worden gestuurd door: tijd te nemen voor jezelf en door effectieve massages en relaxatie-oefeningen.

Korte massages van nek en schouders geven al tal van verlichtingen en nemen spanningshoofdpijn weg. Bij massage komen onze gelukshormonen vrij. Laat je zelf maar eens verwennen!